Top websites from Moldova based on Google Analytics

About Metrica

Metrica este un serviciu de publicare a statisticilor Google Analytics adresat atât proprietarilor de site-uri cât şi advertiserilor. Ne-am propus să facem statisticile online cât mai transparente, iar cea mai bună soluţie este apelarea la cel mai mare jucător la moment şi un sistem în care toţi au încredere - Google Analytics. Acesta este instrumentul care va oferi companiilor informaţii şi statistici standardizate de calitate despre traficul site-urilor din Moldova. Tot Metrica va veni în ajutorul site-urilor, care tind să îşi mărească profitul, prin vizibilitate şi transparenţă.

Google Analytics este probabil cel mai bun serviciu web de monitorizare a traficului oferit gratuit. Acesta oferă date detaliate despre elementele cantitative:

  • numărul de vizitatori
  • numărul de pagini accesate
  • numărul de pagini vizualizate per vizită
  • bounce rate
  • durata vizitelor

Metrica nu încarcă suplimentar site-ul, ci doar preia datele deja existente din statisticile Google Analytics. Clasamentul general si statisticile publice ale site-ului tău sunt actualizate automat. Obiectivitatea statisticilor publicate şi implicit a clasamentului nu pot fi puse la îndoială datorita sursei (GA) care investeşte foarte mult în dezvoltarea sistemului de analiză a traficului. Un alt avantaj este faptul că înregistrându-vă site-ul pe Metrica puteţi oferi statisticile de bază potenţialilor clienţi fără să le daţi acces deplin pe contul dvs. de la Google Analytics, astfel, datele confidenţiale vor fi mai în siguranţă.

Pentru ca site-ul tău să fie prezent pe Metrica nu este nevoie de a pune vre-un cod suplimentar pe site-ul tău, noi vom folosi doar datele oferite de Google Analytics. Înregistrează-ţi şi tu site-ul.

Important!

Aplicaţia Metrica nu este intrusivă. NU vom avea acces la parola ta de pe Google Analytics la nici una din etapele de înregistrare sau aflare în topul Metrica. Vom prelua doar statisticile publicate de pe Google Analytics (se citesc doar parametrii: bounce, intrări, ieşiri, numărul de vizite noi, afişări, vizite, vizitatori unici, timp pe site).