Top websiteuri din Moldova conform Google Analytics

Termeni şi Condiţii

  1. Acceptarea Termenilor Dacă doriţi să utilizaţi serviciile prestate de Metrica, este necesar să acceptaţi termenii propuşi. Prin acceptarea termenilor propuşi, se are în vedere:
    • Selectarea opţiunii de acceptare a Termenilor şi Condiţiilor propuse în procesul de înscriere pe site-ul Metrica.
    • Utilizarea tacită a serviciilor oferite de Metrica în cazul în care utilizatorii nu trec prin procesul de înregistrare şi nu au posibilitatea să îţi ofere acordul efectiv. În acest caz se prezumă că vă daţi acordul ca Metrica să considere utilizarea serviciilor ca o acceptare a Termenilor şi Condiţiilor.
  2. Prestarea de servicii Metrica este un proiect independent, care îşi propune să contribuie la promovarea transparenţei în mediul online. Ne propunem să dezvoltăm proiectul astfel încît să putem oferi cele mai bune servicii utilizatorilor. Forma şi natura serviciilor oferite pe acest site se pot schimba din cînd în cand, fără nicio notificare prealabilă. În cadrul acestui proces de dezvoltare, Metrica poate întrerupe (permanent sau temporar) furnizarea serviciilor sau a unor opţiuni din cadrul serviciilor fără o notificare prealabila. Nimeni în afară de administratorii legali, nu pot solicita modificarea de conţinut sau de formă atît timp cît se respect prevederile legale.
  3. Utilizarea Serviciilor

    Pentru acces la serviciile Metrica, vi se pot solicita anumite date despre dvs, cum ar fi adresa de email necesară în procesul de înscriere. Se solicită să garantaţi că informaţiile pe care le furnizaţi sunt corecte şi actuale.

    Acceptaţi utilizarea Metrica fără a altera/modifica conţinutul acestui site-ului, cu excepţia datelor aflate în contul gestionat de dvs.

    Acceptaţi utilizarea serviciile propuse de Metrica, exclusiv în limitele prevăzute de Termeni şi Condiţii fără ca acestea să contravină legislaţiei în vigoare.

    Acceptaţi să nu utilizati serviciile Metrica în oricare mod care poate aduce prejudicii site-ului sau imaginii Metrica.

    Acceptaţi că sunteţi singurul responsabil, iar Metrica nu are nici o responsabilitate faţă de dvs. sau faţă de terţi, în cazul în care vă încălcaţi obligaţiile cît şi pentru orice consecinţe care pot rezulta în urma încălcării.

  4. Drepturi de autor

    Totalitatea drepturile exclusive cu privire la acest site aparţin "MLD-Media" S.R.L.

    Vă asumaţi obligaţia de a vă abţine de la utilizarea conţinutului site-ului Metrica în scopuri comerciale, reieşind din faptul că toate drepturile cu privire la acest site aparţin "MLD-Media" S.R.L.

    Metrica este dedicat proprietarilor şi administratorilor de site-uri din Republica Moldova, care işi doresc o alternativa gratuita la sistemele de monitorizare şi clasificare deja existente. Sistemul este construit pe o baza solidă cum este Google Analytics şi oferă statistici, analize, comparaţii într-un clasament comun de trafic.

    Pentru înscrierea site-urilor în sistemul Metrica, se prezumă că deţineţi drepturile sau consimţământul de a înscrie site-urile în clasament.

    Metrica işi rezerva dreptul de a şterge şi a înterzice accesul utilizatorilor care se fac vinovaţi de încălcarea Termenilor şi Condiţiilor sau a legislaţiei în vigoare.

  5. Securitatea şi integritatea contului dvs.

    Securitatea contului dvs şi datele aferente precum chei de access sau parole, se protejează în măsura în care vă asumaţi şi confirmaţi că sunteţi responsabil să pastraţi confidenţialitatea parolelor asociate contului înscirs pe Metrica, dvs. fiind unicul responsabil de administrarea contului creat.

  6. Confidenţialitatea informaţiilor cu caracter personal

    Pentru înscrierea în clasamentul Metrica, este necesară acordarea de drepturi de citire a statisticilor de trafic de pe contul dvs. Google Analytics. Prin înscrierea pe Metrica, vă declaraţi de acord cu preluarea statisticilor şi publicarea lor în clasamentul general.

    Acordaţi dreptul pentru citirea următoarelor date din statistica contului dvs. de Google Analytics:

    • vizitatori unici;
    • vizite;
    • afişări;
    • număr vizite noi;
    • timp petrecut pe site;
    • număr intrări;
    • număr ieşiri;
    • bounce (număr ieşiri de la prima afişare).

    Acceptaţi utilizarea datelor privind confidenţialitatea pe Metrica.

    Unicii proprietari ai informatiilor colectate de Metrica referitoare la site-uri rămîneţi dvs. Datele colectate pot fi folosite oricum doriţi. "MLD-Media" S.R.L. işi rezervă dreptul de a utiliza informaţiile doar în efectuarea de cercetari cum ar fi statisticile comparative, analize, sinteze etc.

    Dacă doriţi ieşirea din sistemul Metrica, ne puteţi opri accesul la drepturile de citire statistici de pe Google Analytics.

    Termenii de confidentialitate au o perioada de valabilitate nedeterminată.

    Informaţiile suplimentare despre Confidenţialitatea acordată utilizatorilor şi vizitatorilor sistemului Metrica, pot fi obținute prin intermediul adreselor afişate în categoria contact.

  7. Ieşirea din sistemul Metrica

    Termenii şi condiţiile sunt în vigoare pînă în momentul în care dvs. sau Metrica doreşte încheierea colaborării. Dacă hotărîţi excluderea site-ului din sistem, trimiteţi o notificare echipei Metrica. A doua modalitate este închiderea contului deschis în vederea beneficierii de serviciile oferite de acest site, ceea ce va duce la înteruperea furnizării de statistici de la Google Analytics spre Metrica, iar site-ul Dvs va fi afişat cu zero vizitatori.

    Metrica poate exclude un site în cazul în care:

    • descoperă încalcarea Termenilor şi Condiţiilor;
    • este solicitat prin lege să facă acest lucru;
    • nu există considerente viabile pentru oferirea de servicii catre dvs.
  8. Excluderea de Garanţii

    Metrica nu îşi asumă obligaţii decît cele asumate mai sus, astfel nu sunt oferite garanţii că:

    • serviciile oferite vor satisface pe deplină măsură necesităţile;
    • serviciile nu vor avea impiedimente în furnizare datorate unor eventuale erori de sistem etc;
    • informaţiile obţinute de dvs din sistemul Metrica reprezintă date cu o absolută veridicitate;
    • va fi reparată orice defecţiune apărută în softul oricărei dintre aplicaţii.

    Alte condiţii, garanţii sau orice termini, care să vizeze calitatea, compatibilitatea sau conformitatea cu descrierea, nu se vor aplica serviciilor Metrica, cu excepţia celor prevazute în mod expres în Termenii şi Condiţiile Metrica.

  9. Limitele Răspunderii

    Metrica şi administratorul legal "MLD-Media" S.R.L., nu este răspunzător faţă de dvs. pentru:

    • oricare pierdere indirectă sau pe cale de consecinţă pe care o puteţi suferi. Acestea includ orice pierderi de profit (indiferent dacă sunt suferite direct sau indirect, orice pierdere de patrimoniu sau privind reputaţia firmei sau orice pierdere de date suferită de dvs.;
    • orice pierdere sau prejudiciu suportat de dvs. ca urmare a:
      • încrederii complete pe care aţi acordat-o eventualelor anunţurilor publicitare de pe site;
      • modificărilor aduse serviciilor oferite care vor fi însoţite sau nu de oprirea temporară a furnizării;
      • erorilor pe care le poate manifesta sistemul;
      • nerespectării obligaţiei de a furniza informaţii corecte în cont;
      • nerespectarii obligatiei de a păstra confidenţialitatea parolei şi a datelor din cont.
  10. Prevederi generale

    Metrica este un serviciu gratuit şi public. Nimeni nu va fi obligat să plătească pentru accesarea informaţiile în forma lor prezentată pe site şi nici un deţinător de site nu va fi suspus taxării pentru folosirea sistemului.

    Metrica este un produs "MLD-Media" S.R.L. însă poate conţine linkuri către alte resurse web, asupra cărora nu deţinem control sau influenţă. Prin acceptarea termenilor, confirmati şi acceptaţi că Metrica nu este responsabil pentru aceste site-uri.

    Orice răspîndire sau preluare a datelor statistice de pe sistemul independent Metrica, trebuie făcut cu referinţă şi trimitere expresă la Metrica.